U BENT UITGENODIGD!

Voor onze workshop "Bittergarnituur en ICT Dienstverlening rond security en advanced network monitoring" op 28 mei in Utrecht

ICT Dienstverlening is in snel tempo aan het veranderen. Wie bij wilt blijven als ICT Dienstverlener zal bijkomende diensten moeten aanbieden om klanten langer te binden en meer omzet te halen. Tijdens onze workshop gaan we in op twee specifieke diensten die steeds meer in trek zijn bij het MKB.

  1. Security blijft een hot topic en het MKB zoekt betrouwbare lokale partners om het hoofd te kunnen bieden aan enerzijds strengere wetgeving en anderzijds een steeds groter wordend spectrum aan bedreigingen. Wij laten u zien hoe u hier diensten rond kunt bouwen.
  2. Traditioneel end-point en networkmonitoring verliezen aan kracht en hierdoor lopen IT-dienstverleners kansen mis om diensten aan te bieden die juist wel belangrijk zijn voor hun veeleisende klanten. Tijdens onze workshop laten wij u zien hoe belangrijk hybride infrastructuur monitoring geworden is en hoe u een betere service aan kunt bieden dan uw concurrenten.

Agenda

  • Intro, IT Complete en Visie
  • Security als service voor het MKB
  • Machine learning en Advanced monitoring
  • Business cases
  • Vragensessie en bittergarnitur

Wanneer & Waar

28mei2019

Utrecht
Van der Valk Hotel
Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht
17:00 - 19:30 CEST

Aug102017

Detroit
Ruth's Chris Steak House
1:30pm – 5:00pm

Aug152017

Minneapolis
Ruth's Chris Steak House
1:30pm – 5:00pm

Mis het niet! Reserveer uw plekje vandaag nog.